Barbara Elich

Geboren te Rotterdam op 15 mei 1963.

Getrouwd, 3 kinderen en woonachtig te Harderwijk.

Ik ben eigenlijk altijd al creatief geweest, maar ik heb tijdens mijn lange carrière als financieel adviseur en HR manager te weinig tijd gehad om me actief bezig te houden met tekenen en schilderen.

Tegenwoordig richt ik al enige tijd mijn pijlen op het schilderen. Om meer technisch fundament te creëren, ben ik naar de Kunstacademie gegaan. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Vrije Academie voor beeldende kunsten in Nunspeet. Schilderen is inmiddels meer dan een uit de hand gelopen hobby en echt mijn grote passie geworden.

Mijn ‘allround’ schilderstijl geeft mij de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te schilderen. Wat vaak terug te zien is in mijn schilderijen is dat de schoonheid van elegantie en stoerheid heel goed samen kunnen gaan. Ik hanteer vaak de gemengde techniek, verschillende materialen en technieken door of over elkaar. Daarnaast vind ik het leuk om hier en daar een klein detail te accentueren met een steentje, paillette of iets dergelijks.

Ik vind het belangrijk mijn schilderijen betaalbaar te houden waarbij ik tevens de kwaliteit niet uit ’t oog wil verliezen. Ik maak gebruik van kwalitatief goede schildersdoeken en professionele kunstschildersmaterialen.

Mocht u vragen, suggesties of interesse over of in één van werken hebben, dan stel ik dat zeer op prijs.

Neem gerust contact met me op!